כרובית צלויה בתנור - תבליני טעם וריח

כרובית צלויה בתנור

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: שעה וחצי
4-6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
כרובית שלמה בינונית
שמן זית
תערובת תיבול טוסקנה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מבשלים את הכרובית כ 8-10 דקות במים חמים על מנת שתתרכך מעט.
מוציאים מהמים ומניחים במסננת להוצאת הנוזלים. מעבירים לתבנית שרופדה בנייר אפייה.
בצלוחית קטנה שמים כ ¼ כוס שמן זית + 1-2 כפות תערובת תיבול טוסקנה ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת על גבי הכרובית מכל הכיוונים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כשעה עד שהכרובית משחימה.
מומלץ להגיש עם לימון וטחינה.
תבליני המתכון
כרובית צלויה בתנור
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות