פוקצ'ה עם עשבי תיבול ואנטי פסטי - תבליני טעם וריח

פוקצ'ה עם עשבי תיבול ואנטי פסטי

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 30 דקות
זמן כולל: 3 שעות
8 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
1 ק"ג קמח
30 גרם שמרים
2 כפות סוכר
500 מ"ל מים
3-4 כפות תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני של תבליני טעם וריח
100 מ"ל שמן זית
כף מלח
מעט סולת
לציפוי-
שמן זית
מלח גס
רוזמרין תבליני טעם וריח
פרוסות דקות של עגבנייה, קישוא, בצל, חציל
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מכניסים לקערת הערבול: קמח, שמרים, סוכר, מים פושרים. מערבלים בעוצמה נמוכה כ 5 דקות עד שמתקבל בצק לא דביק. תוך כדי ערבוב מוסיפים תערובת עשבי תיבול איטלקי ים תיכוני, שמן זית ומלח עד שמתקבל בצק אחיד ולא דביק. בקערה נפרדת מפזרים מעט סולת בתחתית ובדפנות ומעבירים לשם את הבצק. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח במשך כשעתיים בטמפרטורת החדר. מחלקים את הבצק לשתי חתיכות. לשים אותן מעט ומסדרים לצורת אליפסה על נייר אפייה בתבנית. יוצרים בבצק שקעים קלים עם האצבעות, מכסים במגבת וממתינים לתפיחה נוספת. לאחר כחצי שעה, כשהבצק תפוח מורחים אותו בשמן זית, ומפזרים מעט מלח גס ורוזמרין. ניתן גם להניח פרוסות דקות של עגבנייה, קישוא, בצל, חציל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180- מעלות ואופים כ 15- דקות.
מומלץ לשים בתחתית התנור קוביות קרח, האדים שנוצרים יעזרו לבצק לתפוח ולהשמר לאורך זמן
תבליני המתכון
פוקצ'ה עם עשבי תיבול ואנטי פסטי
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות