אופן הכנה:
ערבל בעוצמה בינונית כ 5-6 דקות וכאשר נוצר בצק לא דביק הוסף (תוך כדי המשך הערבול):
100 מ"ל שמן, כף מלח, 2-3 כפות של תערובת ללחם שום.
המשך לערבל עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. העבר את הבצק לקערה גדולה שדפנותיה קומחו קלות. כסה במגבת והנח להתפחה כשעתיים בטמפרטורת החדר.
הוצא את הבצק מהקערה וחלק לשניים. כל אחד מחלקי הבצק הנח על תבנית שרופדה בנייר אפייה ורדד מעט, עשה שקעים בבצק עם האצבעות וכסה שוב במגבת להתפחה כחצי שעה נוספת.
מרחק את הבצק בזמן זית ופזר מעט רוזמרין.
הכנס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 20 דקות.