פטריות שמפיניון ממולאות בגבינה - תבליני טעם וריח

פטריות שמפיניון ממולאות בגבינה

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 25 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
סלסלת פטריות שמפיניון
1/2 גביע 5% גבינה לבנה 250 גרם
גבינה צהובה מגורדת
קמצוץ מלח
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
1/2 כפית בזיליקום של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מוסיפים את התבלינים לחצי גביע גבינה לבנה ומערבבים היטב. שוטפים היטב סלסלת פטריות שמפיניון. קוטמים לפטריות את הרגליים ומניחים בצד. בעזרת כפית ממלאים כל פטריה בגבינה לבנה מתובלת ומניחים על גבי נייר אפייה בתבנית. מעל כל פטריה מפזרים גבינה מגורדת. אופים כ- 15 דק' בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
את רגלי הפטריות מומלץ לחתוך קטן ולהוסיף לסלט ירקות קצוץ שיוגש לצג הפטריות הממולאות.
תבליני המתכון
פטריות שמפיניון ממולאות בגבינה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות