פילה רוסטביף - תבליני טעם וריח

פילה רוסטביף

סוג מתכון: בשר
זמן הכנה: 20 דק'
זמן כולל: 70 דק'
6 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
נתח פילה כ 500 גרם
2 כפות תערובת תיבול פילדלפיה של תבליני טעם וריח
3 כפות שמן זית
רוזמרין של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית וסוגרים את נתח הפילה מכל צדדיו. מעבירים את הנתח לתבנית. בקערה קטנה מערבבים 2 כפות תערובת תיבול פילדלפיה ו 3 כפות שמן זית. מורחים את התערובת על נתח הבשר.  אפשר לפזר מלמעלה מעט עלי רוזמרין. סוגרים עם נייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, למשך 30 דק. מסירים את נייר האלומיניום, מורידים את חום התנור ל 180 מעלות ומשאירים את הבשר לצלייה של 20 דקות נוספות.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות