פיצה - תבליני טעם וריח

פיצה

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: שעה וחצי
6
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
לבצק-
1/2 ק"ג קמח
15 גרם שמרים
50 מ"ל שמן זית
כ-300 מ"ל מים (לשפוך כ-2/3 מהמים ולהוסיף תוך כדי לישה)
10 גרם מלח
20 גרם סוכר
לרוטב-
קופסא קטנה של רסק עגבניות + חצי קופסא מים
מעט קטשופ
1 כף תערובת תיבול לפיצה של תבליני טעם וריח
מעט שום גבישי של תבליני טעם וריח
מעט אורגנו של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
הכנת הבצק- שמים בקערה את כל החומרים ולשים א כ 7-8 דק' לקבלת בצק אחיד. מכסים את הקערה במגבת נקייה ומניחים על השיש לתפיחה (כחצי שעה עד שעה). הכנת הרוטב- שמים בקערה את כל החומרים ומערבבים. לאחר שהבצק תפח מוציאים אותו בעדינות מהקערה למשטח מקומח. מרדדים את הבצק לעובי הרצוי ומעבירים בזהירות לתבנית שרופדה בנייר אפייה. שופכים את רוטב העגבניות באופן אחיד על גבי הבצק תוך הקפדה להשאיר כ-1 ס"מ בשוליים ללא רוטב. על גבי הרוטב מפזרים גבינה מגורדת ותוספות נוספות לפי הטעם - פטריות, בצל, זיתים, עגבניות ועוד. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת והבצק מסביב מזהיב.  
בהגשת הפיצה מומלץ לפזר מעל הפיצה המוכנה מעט תערובת תיבול לפיצה. בתאבון.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות