קונפיטורת שרי זריזה, תפוחים ופלפל גרוס וטוסטונים - תבליני טעם וריח
קונפיטורת שרי זריזה, תפוחים ופלפל גרוס וטוסטונים

קונפיטורת שרי זריזה, תפוחים ופלפל גרוס וטוסטונים

סוג מתכון: טבעוני
זמן הכנה: 20 דק'
זמן כולל: 30 דק'
2 צנצנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
לקונפיטורה-
500 גר' עגבניות שרי בשלות שטופות ויבשות
200 גר' סוכר
1/2 תפוח ירוק פרוס לפרוסות
גרעיני כוסברה שבורים בעלי מכתש
כפית פלפל שחור גרוס של תבליני טעם וריח
לטוסטונים-
פרוסות לחם לבן קסטן
תרסיס שמן זית
שום
מלח גס
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
הכנת הקונפיטורה- מחממים מחבת רחבה או סיר רחב ושמים את עגבניות השרי. מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש, מערבבים מידי פעם וכשהעגבניות נימוחות מוסיפים פרוסות תפוח ירוק. בעלי ומכתש כותשים את גרעיני הכוסברה, מערבבים עם הפלפל השחור ומוסיפים לריבה שכבר התגבשה למידה הרצויה. מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור עד חודשיים. הכנת הטוסטונים- מחממים תנור ל 180 מעלות. מניחים על נייר אפיה פרוסות לחם. מתיזים בנדיבות על הפרוסות מתרסיס שמן הזית. מורחים מעט שום כתוש על כל פרוסה ומוסיפים מלח גס. מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות את התבנית עד להשחמה ופריכות של הפרוסות. (מתכון של תומר בלס) (צילום: נופר בוגנים)
תבליני המתכון
קונפיטורת שרי זריזה, תפוחים ופלפל גרוס וטוסטונים
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות