סינבון - תבליני טעם וריח

סינבון

סוג מתכון: קינוחים
זמן הכנה: שעה
זמן כולל: שעתיים וחצי
10
רמת קושי: קשה
מצרכים:
500 גרם קמח
כף שמרים יבשים
¼ כוס סוכר
קורט מלח
ביצה בטמפ' החדר
כוס חלב
50 גרם חמאה רכה
למילוי-
150 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 כפות קינמון טחון של תבליני טעם וריח
לציפוי-
100 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינת שמנת/ מסקרפונה
100 גרם אבקת סוכר
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
הכנת הבצק- מחממים חלב במיקרוגל. מערבבים ולשים את כל רכיבי הבצק כ 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד. משמנים מעט קערה גדולה, יוצרים מהבצק כדור ומעבירים אותו לקערה המשומנת. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה. הרכבה ומילוי- מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים ומרדדים כל חלק. מורחים את כל המילוי על גבי הבצק ומגלגלים לרולדה. חותכים את הרולדה לפרוסות של עד 1 ס"מ ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפייה. מכסים את התבנית במגבת ומתפיחים כ 40 דקות. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמזהיב, כ 25 דקות. ציפוי- מערבבים היטב את כל רכיבי הציפוי בקערה, מורחים מעל השבלולים אחרי שהצטננו מעט.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות