קציצות דגים ברוטב מנגולד וחומוס - תבליני טעם וריח

קציצות דגים ברוטב מנגולד וחומוס

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 45 דק'
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
לקציצות-
1/2 קג דג ים קצוץ (לא טחון)
1 בצל לבן קצוץ
1 שן שום כתושה
צרור כוסברה
כף תערובת תיבול גריל דג של תבליני טעם וריח
3 כפות שמן זית
לרוטב-
1 בצל קצוץ
צרור עלי מנגולד קצוצים
6 שיני שום קצוצות
1 קופסת שימורים חומוס כולל הנוזלים
צרור כוסברה קצוצה
כף שטוחה קמח
כף כורכום של תבליני טעם וריח
מלח
מעט צ׳ילי גרוס חריף של תבליני טעם וריח
פלפל שחור גרוס של תבליני טעם וריח
מים רותחים
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
לקציצות- מערבבים את כל המרכיבים ביחד מייצרים קציצות עגולות ושטוחות ומטגנים משני הצדדים לרוטב- מטגנים את הבצל, השום ועלי המנגולד להשחמה. מוסיפים כף קמח ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את החומוס עם הנוזלים, ועוד חצי כוס מים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים בצורה מסודרת את הקציצות המטוגנות ומבשלים עוד כחצי שעה. סוחטים מיץ מחצי לימון. ביחד עם חלה זה הביס המושלם של שישי (מתכון של ללי האס) (צילום: נופר בוגנים)
תבליני המתכון
קציצות דגים ברוטב מנגולד וחומוס
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות