אופן הכנה:
קוצצים פטרוזיליה וכוסברה במעבד מזון בפולסים למרקם של קצוץ דק ומעבירים לקערה.
חותכים דק דק בצל סגול פלפל אדום פלפל חריף (בהתאם לרצונכם) ושיני שום ומוסיפים לקערה.
מוסיפים מלח ואת התבלינים - פלפל שחור, תערובת תיבול טוסקנה ואורגנו.
מוסיפים חומץ ולימון ומכסים בשמן זית.
טועמים ומתקנים תיבול בהתאם לטעמכם.
צ'ימיצ'ורי הכי טוב לשימוש לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים).
ניתן להשתמש כרוטב לסטייק, פרגיות, ירקות קלויים, קציצות ירק סנדביצ'ים וכדומה
בתאבון!!!