רצועות שווארמה צלויות - תבליני טעם וריח

רצועות שווארמה צלויות

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 30 דק'
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 ק"ג שווארמה הודו חתוך לרצועות
2-3 כפות שמן זית
3-4 כפות תערובת תיבול לשווארמה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מניחים בקערה שמן ותערובת תיבול לשווארמה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את רצועות השווארמה ומערבבים היטב לספיגת הטעמים. מחממים מחבת פסים על אש גדולה, כאשר המחבת חמה מניחים את רצועות השווארמה. מערבבים והופכים את הרצועות בהתאם לצורך עד שמוכן, כ 15- דקות. מורידים מהמחבת ומגישים חם לצד סלט ירקות קצוץ וטחינה, ניתן להגיש בפיתה או לאפה.
תבליני המתכון
רצועות שווארמה צלויות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות