תפוח אדמה בתנור – קצת כמו מהמדורה - תבליני טעם וריח

תפוח אדמה בתנור – קצת כמו מהמדורה

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 75 דקות
6-8 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
תפוחי אדמה קטנים (בשק רשת)
3 כפות תערובת תיבול לתפוחי אדמה של תבליני טעם וריח
1 כף פפריקה מתוקה או פפריקה מתוקהבשמן בסגנון מרוקאי של תבליני טעם וריח
1/3 כוס שמן זית
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
שוטפים היטב את תפוחי האדמה. מועכים מעט את כל תפוחי אדמה על ידי מכה קטנה עם הפטיש של השניצל. אפשרי לבשל את תפוחי האדמה חצי בישול ואז המעיכה תהייה קלה יותר. בקערה- 1/3 כוס שמן זית, 3 כפות תערובת תיבול לתפוחי אדמה, 1 כף פפריקה מתוקה. מערבבים היטב. מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ומערבבים שכל תפוחי האדמה יספגו את התערובת. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 45-60 דקות.
תבליני המתכון
תפוח אדמה בתנור – קצת כמו מהמדורה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות