ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון

ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 75 דק'
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
4-6 כרעיים 6-8 תפוחי אדמה
3-4 כפות קייג'ון של תבליני טעם וריח
4 כפות שמן זית
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
שים בקערה 3-4 כפות תערובת תיבול קיג'ון ו 4 כפות שמן זית. ערבב היטב. הוסף פנימה את חלקי העוף ועסה אותם לספיגת הטעם. הנח את חלקי העוף המטובלים בתבנית על גבי נייר אפיה. קלוף וחתוך את תפוחי האדמה ושפוך אותם לקערה עם שמן הזית והקיג'ון ערבב היטב ופזר את חתיכות תפוחי האדמה בתבנית בין חלקי העוף. הכנס את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כשעה.
מומלץ להפוך את חלקי העוף במהלך הצלייה לקבלת גוון שחום.
תבליני המתכון
ארוחה שלמה בתבנית – עוף ותפוחי אדמה בקייג'ון
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות