בורקס גבינה
סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: שעה
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
קופסא גבינה לבנה 5% 1 כפית עשבי תיבול
1 כפית תערובת תיבול לגבינה
1 כף אבקת מרק בצל
אופן הכנה:
חותכים בצק עלים ל 12-14 ריבועים
שמים מעט מהתערובת במרכז וסוגרים למשולש.
מהדקים את שלוש הפאות
מורחים ביצה ומפזרים מעט שומשום וקצח של טעם וריח
מכניסים לתור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים עד השחמה.
ניתן לשמור בהקפאה עד 5 ימים