חטיפי גבינה מלוחים עם עשבי תיבול

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 25 דקות
זמן כולל: 90 דקות
8 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
בצק עלים קופסא גבינה לבנה (250 גר')
3 כפיות תערובת עשבי תיבול
חופן גבינת קשקבל מגורדת
חופן גבינה צהובה מגורדת
1 כף אבקת מרק בצל
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה, עשבי התיבול, הקשקבל, הגבינה הצהובה ואבקת המרק. פותחים ופורסים את הבצק עלים למרוח את כל התערובת על גבי הבצק ולגלגל לרולדה לחתוך את הרולדה ל 3-4 חלקים, להניח על מגש ולהכניס למקפיא ל 20-30 דק'. כאשר הרולדה קפואה למחצה (כדי שנוכל לחתוך אך התערובת לא תנזל) להוציא מהמקפיא. חותכים לפרוסות של עד 1 ס"מ ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד שמזהיב.
המלצה: נתן לחתוך את בצק העלים לפני שמורחים את התערובת על מנת שיהיה קל יותר לגלגל לרולדה.
חטיפי גבינה מלוחים עם עשבי תיבול
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות