אופן הכנה:
מערבבים בקערה את הגבינה הלבנה, עשבי התיבול, הקשקבל, הגבינה הצהובה ואבקת המרק.
פותחים ופורסים את הבצק עלים
למרוח את כל התערובת על גבי הבצק ולגלגל לרולדה
לחתוך את הרולדה ל 3-4 חלקים, להניח על מגש ולהכניס למקפיא ל 20-30 דק'.
כאשר הרולדה קפואה למחצה (כדי שנוכל לחתוך אך התערובת לא תנזל) להוציא מהמקפיא.
חותכים לפרוסות של עד 1 ס"מ ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד שמזהיב.