פוקצ'ה עם עשבי תיבול ואנטי פסטי

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 30 דקות
זמן כולל: 3 שעות
8 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
1 ק"ג קמח 30 גר' שמרים
100 מיל שמן זית
500-600 מיל מים
10 גר' מלח (1 כף)
20 גר' סוכר (2 כפות)
3-4 כפות תערובת עשבי תיבול
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
לשים בקערת הערבול, בסדר הזה: קמח, שמרים, סוכר, מים פושרים – למזוג לאט ולהשאיר מעט לסיום לערבל על עוצמה נמוכה כ 5-6 דקות עד שהבצק לא דביק ולהוסיף – שמן, מלח, ולהוסיף בהדרגה תוך ערבול להוסיף את תערובת עשבי התיבול של תבליני טעם וריח. בכלי נפרד – לפזר סולת ולהעביר את הבצק לכלי ולתת לו לנוח ולתפוח כשעתיים בטמפרטורת החדר. ובזמן שמחכים...... לפרוס לפרוסות דקות קישוא וחציל וחתוך רצועות או קוביות של חצי פלפל אדום וחצי צהוב. לפזר בתבנית שרופדה בנייר אפיה. לבזוק מעל שמן זית ולתבל בטוסקנה. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ-25 דק' עד השחמה. מוציאים ומקררים. כאשר הבצק תפוח ומוכן פותחים אותו על גבי תבנית שרופדה בנייר אפייה.  עושים שקעים קלות עם אצבעות הידיים, בוזקים שמן זית ומורחים, מסדרים על גבי הבצק את החצילים, הקישואים והפלפלים, מפזרים מעל מעט גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לכ- 20-30 דק'.
מומלץ לשים בתחתית התנור קוביות קרח, האדים שנוצרים יעזרו לבצק לתפוח ולהשמר לאורך זמן
תבליני המתכון
פוקצ'ה עם עשבי תיבול ואנטי פסטי
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות