פוקצ'ה עם תערובת לחם שום - תבליני טעם וריח

פוקצ'ה עם תערובת לחם שום

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: שעתיים
4 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
1 ק"ג קמח
30 גרם שמרים
2 כפות סוכר
500-600 מ"ל מים פושרים
100מ"ל שמן
כף מלח
2-3 כפות תערובת תיבול ללחם שום
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מערבלים בעוצמה בינונית כ 5-6 דקות וכאשר נוצר בצק לא דביק מוסיפים (תוך כדי המשך הערבול): 100 מ"ל שמן, כף מלח, 2-3 כפות של תערובת תיבול ללחם שום. ממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. מעבירים את הבצק לקערה גדולה שדפנותיה קומחו קלות. מכסים במגבת ומניחים להתפחה כשעתיים בטמפרטורת החדר. מוציאים את הבצק מהקערה ומחלקים לשניים. מניחים כל אחד מחלקי הבצק על תבנית שרופדה בנייר אפייה ומרדדים מעט, מכינים שקעים בבצק עם האצבעות ומכסים שוב במגבת להתפחה כחצי שעה נוספת. מורחים את הבצק בשמן זית ומפזרים מעט רוזמרין. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 20 דקות.
תבליני המתכון
פוקצ'ה עם תערובת לחם שום
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות