פטריות שמפיניון ממולאות בגבינה

סוג מתכון: גבינות ומאפים
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 25 דק'
4 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
סלסלת פטריות שמפיניון 1/2 גביע גבינה לבנה 250 גרם
1 כפית תערובת תיבול לגבינה של תבליני טעם וריח
אופן הכנה:
להוסיף כפית תערובת תיבול לגבינה לחצי גביע גבינה לבנה 5% ולערבב היטב. שטוף היטב סלסלת פטריות שמפיניון. קטום לפטריות את הרגליים והניחם בצד. בעזרת כפית מלא כל פטריה בגבינה לבנה מתובלת והנח על גבי נייר אפייה בתבנית. מעל כל פטריה פזר מעט פירורי לים או גבינה מגורדת. לאפות כ- 15 דק בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
את רגלי הפטריות מומלץ לחתוך קטן ולהוסיף לסלט ירקות קצוץ שיוגש לצג הפטריות הממולאות.
פטריות שמפיניון ממולאות בגבינה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות