ספר המתכונים של טעם וריח

פילה רוסטביף

סוג מתכון: בשר
זמן הכנה: 20 דק'
זמן כולל: 70 דק'
6 מנות
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
נתח פילה כ 500 גרם 2 כפות תערובת תיבול פילדלפיה של תבליני טעם וריח
3 כפות שמן זית
רוזמרין
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
חמם מחבת עם מעט שמן זית וסגור את נתח הפילה (כ-500 גרם) מכל צדדיו. העבר את הנתח לתבנית בקערה קטנה ערבב 2 כפות תערובת פילדלפיה, 3 כפות שמן זית, מרח את התערובת על נתח הבשר.  אפשר לפזר מלמעלה מעט עלי רוזמרין. סגור עם נייר אלומיניום והכנס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות, למשך 30 דק. הסר את נייר האלומיניום, הורד את חום התנור ל 180 מעלות והשאר את הבשר לצלייה של 20 דקות נוספות.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות