אופן הכנה:
הכנת הבצק-
מחממים חלב במיקרוגל.
מערבבים ולשים את כל רכיבי הבצק כ 10 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
משמנים מעט קערה גדולה, יוצרים מהבצק כדור ומעבירים אותו לקערה המשומנת. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה כשעה.
הרכבה ומילוי-
מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים ומרדדים כל חלק.
מורחים את כל המילוי על גבי הבצק ומגלגלים לרולדה.
חותכים את הרולדה לפרוסות של עד 1 ס"מ ומניחים על תבנית שרופדה בנייר אפייה. מכסים את התבנית במגבת ומתפיחים כ 40 דקות.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמזהיב, כ 25 דקות.
ציפוי-
מערבבים היטב את כל רכיבי הציפוי בקערה, מורחים מעל השבלולים אחרי שהצטננו מעט.