אופן הכנה:
לקציצות-
מערבבים את כל המרכיבים ביחד
מייצרים קציצות עגולות ושטוחות
ומטגנים משני הצדדים
לרוטב-
מטגנים את הבצל, השום ועלי המנגולד להשחמה.
מוסיפים כף קמח ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את החומוס עם הנוזלים, ועוד חצי כוס מים רותחים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים בצורה מסודרת את הקציצות המטוגנות ומבשלים עוד כחצי שעה.
סוחטים מיץ מחצי לימון.
ביחד עם חלה זה הביס המושלם של שישי
(מתכון של ללי האס) (צילום: נופר בוגנים)