רוטב צ'ימיצ'ורי

סוג מתכון: טבעוני
זמן הכנה: 30 דק'
זמן כולל: 
רמת קושי: קל
מצרכים:
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 בצל סגול
רבע פלפל אדום - גמבה
פילפל שאטה יבש שלם (טעם וריח)
6-8 שיני שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס (טעם וריח)
1-2 כפיות תערובת טוסקנה (טעם וריח)
1 כף אורגנו (טעם וריח)
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס לימון
שמן זית (לכיסוי התערובת)

לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
קוצצים פטרוזיליה וכוסברה במעבד מזון בפולסים למרקם של קצוץ דק ומעבירים לקערה. חותכים דק דק בצל סגול פלפל אדום פלפל חריף (בהתאם לרצונכם) ושיני שום ומוסיפים לקערה. להוסיף מלח ואת התבלינים - פלפל שחור, תערובת טוסקנה ואורגנו (של תבליני טעם וריח) להוסיף חומץ, לימון ולכסות בשמן זית. לטעום ולתקן תיבול בהתאם לטעמכם.
צ'ימיצ'ורי הכי טוב לשימוש לאחר ששהה במקרר שבוע ימים (מינימום 3 ימים). ניתן להשתמש כרוטב לסטייק, פרגיות, ירקות קלויים, קציצות ירק סנדביצ'ים וכדומה בתאבון!!!
תבליני המתכון
רוטב צ'ימיצ'ורי
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות