רצועות שווארמה צלויות

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 10 דק'
זמן כולל: 30 דק'
6 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
1 ק"ג שווארמה הודו חתוך לרצועות 2-3 כפות שמן זית
3-4 כפות תערובת תיבול לשווארמה של תבליני טעם וריח
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
שטוף במסננת כ 1 ק"ג שווארמה הודו חתוך לרצועות. שים בקערה 2-3 כפות שמן זית,  3-4 כפות תערובת תיבול לשווארמה וערבב למרקם אחיד. הוסף פנימה את השווארמה וערבב היטב לספיגת הטעמים. חמם מחברת פסים על אש גדולה.   כאשר המחבת חמה הנח את רצועות השווארמה,  והפוך בהתאם לצורך עד שמוכן (כ-20 דקות). הורד מהמחבת והגיש חם לצד סלט ירקות קצוץ וטחינה.
רצועות שווארמה צלויות
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות