תפוח אדמה בתנור – קצת כמו מהמדורה

סוג מתכון: תוספות
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 75 דקות
6-8 מנות
רמת קושי: קל
מצרכים:
תפוחי אדמה קטנים (בשק רשת) 3 כפות תערובת תיבול לתפוחי אדמה, 1 כף פפריקה מתוקה או מתוקה מרוקאית בשמן,  1/3 כוס שמן זית.
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
שטוף היטב את תפוחי האדמה. מערך מעט כל תפוחי אדמה על ידי מכה קטנה עם הפטיש של השניצל. אפשרי לבשל את תפוחי האדמה חצי בישול ואז המעיכה תהייה קלה יותר. בקערה: 1/3 כוס שמן זית, 3 כפו תערובת תיבול לתפוחי אדמה, 1 כף פפריקה מתוקה. ערבב היטב. הכנס פנימה את תפוחי האדמה וערבב שכל תפוחי האדמה יספגו את התערובת. פזר את תפוחי האדמה בתבנית על גבי נייר אפייה והכנס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 45-60 דקות.
תבליני המתכון
תפוח אדמה בתנור – קצת כמו מהמדורה
חזרה לספר המתכונים>
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות