אופן הכנה:
שוטפים היטב את תפוחי האדמה. מועכים מעט את כל תפוחי אדמה על ידי מכה קטנה עם הפטיש של השניצל. אפשרי לבשל את תפוחי האדמה חצי בישול ואז המעיכה תהייה קלה יותר.
בקערה- 1/3 כוס שמן זית, 3 כפות תערובת תיבול לתפוחי אדמה, 1 כף פפריקה מתוקה. מערבבים היטב. מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ומערבבים שכל תפוחי האדמה יספגו את התערובת. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 45-60 דקות.