מצרכים:
4 יחידות פילה דג ים
מיץ מלימון אחד
שיניים מראש שום אחד, קלופות וכתושות
6 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי של תבליני טעם וריח
כפית כמון של תבליני טעם וריח
כפית כוסברה טחונה של תבליני טעם וריח
4 כפות רסק עגבניות מרוכז
כוס מים רותחים
מלח
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
כוסברה קצוצה לקישוט
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והשום ומערבבים היטב.
מטגנים כדקה.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עד להפצת ארומה.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מניחים את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומבשלים 10 דק'.
מתקנים תיבול אם צריך ומקשטים בכוסברה טרייה קצוצה.