חריימה - תבליני טעם וריח

חריימה

סוג מתכון: דגים
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 30 דק'
30 דק'
רמת קושי: קל
מצרכים:
4 יחידות פילה דג ים
מיץ מלימון אחד
שיניים מראש שום אחד, קלופות וכתושות
6 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי של תבליני טעם וריח
כפית כמון של תבליני טעם וריח
כפית כוסברה טחונה של תבליני טעם וריח
4 כפות רסק עגבניות מרוכז
כוס מים רותחים
מלח
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
כוסברה קצוצה לקישוט
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית. מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והשום ומערבבים היטב. מטגנים כדקה. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עד להפצת ארומה. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה. מניחים את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומבשלים 10 דק'. מתקנים תיבול אם צריך ומקשטים בכוסברה טרייה קצוצה.
לאוהבי החריף- ניתן להוסיף פלפל ירוק חריף, פרוס דק יחד עם כל השום.
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות