4 יחידות פילה דג ים
כף מחית צילי חריף של תבליני טעם וריח
3 כפות מחית שום של תבליני טעם וריח
6 כפות שמן זית
כף גדושה פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי של תבליני טעם וריח
כפית כמון של תבליני טעם וריח
כפית כוסברה טחונה של תבליני טעם וריח
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
כוס מים רותחים
מלח
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
כוסברה קצוצה לקישוט
בסיר רחב ושטוח מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את מחית השום ומערבבים היטב.
מטגנים כדקה.
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עד להפצת ארומה.
מוסיפים את מחית הצ׳ילי ורסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים כוס מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מניחים את פילה הדג כשהעור כלפי מטה ומבשלים 10 דק'.
מתקנים תיבול אם צריך ומקשטים בכוסברה טריה קצוצה.
(מתכון של ללי האס)