כבדי עוף - תבליני טעם וריח

כבדי עוף

סוג מתכון: עוף
זמן הכנה: 15 דק'
זמן כולל: 30 דק'
רמת קושי: בינוני
מצרכים:
חצי קילו כבדי עוף טריים
שמן זית עדין מאוד או שומן עוף - כוס בערך
פלפל שחור טחון של תבליני טעם וריח
מלח הימלאיה של תבליני טעם וריח
קורט סוכר
גבעול טימין
לרכישת תבליני המתכון, לחצו כאן
אופן הכנה:
מפלפלים את הכבדים. מחממים שומן מעל להבה בינונית ומטגנים את הכבדים משני הצדדים כ-10 דקות עד שהם מוכנים, אבל עדיין ורדרדים מבפנים. מעבירים לכלי זכוכית ומאחסנים במקרר. במקביל מטגנים 5 בצלים מעל להבה בינונית בשמן זית עדין או שמן רגיל, עד שהם משחימים ומתרככים. אם רואים שהם מתחילים להחרך מוסיפים כל פעם קצת מים למחבת, כי המטרה היא בצל רך רך ולא קריספי. כדאי בדקות האחרונות להוסיף קורט סוכר. למתקדמים – אפשר לזרוק גבעול טימין טרי פנימה. אוכלים קר, מעל לחם פשוט שמרוח בשמאלץ. (מתכון של אפרת אנזל) (צילום: נופר בוגנים)
תבליני המתכון
לא נמצא תמונה
  • מק"ט: 
  • כמות: 
  • סה"כ: 
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות